Szakmai gyakorlatok, céges ajánlatok

Nyílt nap

Az MSCI szeretettel várja a Hallgatókat a 2019.november 27-én tartandó nyílt napjukra. Lesz szó többek között adatvizualizációról, a szoftverkészítésról, kockázatmenedzsmentről, így mindenképpen érdemes elmenni. A résztvevők betekintést nyerhetnek az MSCI mindennapjaiba, beszélgethek a kollégákkal és körbejárhathatják az irodát. Jelentkezési határidő 2019.november 23. További részletek elérhetők a “Nyílt nap” gomb kattintásával.

Szakmai gyakorlat

A „Munkaerőpiaci reform végrehajtásának gyorsítása a foglalkoztatási osztályok átalakításával” program beszámoló-készítésének és szakmai ellenőrzésének zökkenőmentes működése érdekében gyakornokokokat (legalább 2 fő) keres a Pénzügyminisztérium. Elsősorban jogi, közgazdasági, vagy egyéb gazdasági szakterületen tanulókat várnak. A program 2020 májusáig tart. A hallgatók a minisztérium központi e-mail címére, a hr@pm.gov.hu postafiókra küldött önéletrajzzal és hallgatói jogviszony igazolás csatolásával jelentkezhetnek.

Gyakorlat

Tanácsadás üzletágunk Pénzügyi és tőkebefektetési csoportjába keresünk gyakornokokat. Célunk, hogy validáljuk az új ötleteket, elemezzük a versenytársakat, piackutatást készítsünk, üzleti tervet alkossunk, majd összehozzuk az ötletgazdát a befektetőkkel. Gyakornokaink ezen feladatokban vehetnek rész, mely által az elméleti tudásukat gyakorlati tapasztalatokkal erősítik.

Szakmai gyakorlat

Szakmai gyakorlatra keres a WTS Klient hallgatókat Adózás és könyvelés területre. Jelentkezni szakmai magyar vagy angol nyelvű önéletrajz elküldésével lehet Czakó Melindánál (czako.melinda@wtsklient.hu).